چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery
چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery
Blog Article
● پس از ناپدید شدن بثورات، همچنان ممکن است به دلیل آسیب عصبی در چشم خود درد داشته باشید. درد در نهایت برای اکثر افراد بهتر میشود.
اگر عفونت در نزدیک چشم یا روی خود چشم ایجاد شود، میتواند منجر به بروز یک عفونت باکتریایی ثانویه در قرنیه چشم گردد که اصطلاحاً با نام تاری قرنیه یا ابرینگی قرنیه شناخته ميشود.
دنبال آینده پر از فرصتی؟ از اینجا کنکورتو برنامه ریزی کن
در چند روز بعد، همچنان لکههای جدیدی در محدوده عصب درگیر در این بیماری ایجاد میشود که هر یک از آنها ابتدا به شکل تاول ظاهر شده و سپس چرکین شده و بعد بر روی آن، پوسته خشک تشکیل میشود.
هنوز به درستی مشخص نیست که چرا بیماری زونا فقط یک رشته عصبی خاص را درگیر میکند. اما برخی از عواملی که میتواند باعث تحریک و فعال شدن مجدد این ویروس شود، عبارتند از:
از آنجا که خطر بروز عوارض جانبی شدید ناشی از بیماری زونا در افراد مسن خیلی بیشتر است، میتوان برای افراد با سن بالاتر از ۶۰ سال از واکسن زونا استفاده کرد. این واکسن خطر بروز زونا را تا ۵۰% کاهش میدهد.
از عوارض زونا در بزرگسالان میتوان به ضایعات پوستی بیشتر و عفونتهای میکروبی که بر اثر تاولهای باز به وجود میآیند، اشاره کرد.
● اگر جوشها نزدیک یا در گوش باشند، میتوانند باعث عفونت شوند و منجر به:
آسیکلوویر( زوویراکس)-فامسیکلوویر-والاسیکلوویر (والترکس)
تخلف شرکت برق مازندران در ماجرای قطع درختان جنگل الیمالات
کاظم صدیقی سخنران مراسم شب قدر دانشگاه امام صادق خواهد بود
این گزارش عنوان بیپردهای داشت: «نوار غزه: بیماری زونا از چی میاد قحطی قریبالوقوع است زیرا ۱.۱ میلیون نفر، نیمی از غزه، ناامنی غذایی فاجعه باری را تجربه میکنند.»
زونا خود را به صورت ضایعات پوستی (راش) قرمز رنگ توام با درد و سوزش بروز میدهد.
● ویروس واریسلا زوستر که باعث زونا میشود از طریق هوا منتقل نمیشود. اگر فرد مبتلا به زونا در نزدیکی شما سرفه یا عطسه کند یا لیوان نوشیدنی یا ظروف غذاخوریاش را به اشتراک بگذارد، قابل انتقال نیست.